info@debronwonen.nl 010 7370558
Geen categorie

Woon je in Leiden en ben je op zoek naar tapijt, vloeren, laminaat of zonwering? Bezoek dan onze showroom in Schiedam!

Woon je in Leiden, kom een dagje langs in de gezellige en historische stad Schiedam. Neem een kijkje in onze showroom in een gezelschap van een kop koffie. Wij ontvangen dagelijks klanten vanuit heel Nederland door ons grote aanbod.

De Bron Wonen is de erkende interieurspecialist sinds 1987. Met zo’n 27 jaar ervaring op het gebied van tapijt, vinyl, parket, pvc vloeren, tegels, zonwering en laminaat staan wij bekend om onze service, kwaliteit en scherpe prijzen.

De combinatie van onze succesformule die wij al sinds 1987 aanhouden:

  • Specialist in tapijt, vinyl, parket, pvc vloeren, tegels, zonwering en laminaat
  • A-kwaliteit producten van de beste merken
  • Altijd de scherpste prijzen
  • Zeer uitgebreide collectie
  • Deskundige informatie en advies
  • Een geoefend oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen.

Showroom
In onze showroom vindt u diverse specialisten, maar wij komen ook graag geheel vrijblijvend bij u langs om u op maat te adviseren. Met een zeer uitgebreid aanbod en voorraad van 1000m2 in ons showroom, zal u worden voorzien van de juiste keuze. U kunt het eerste uur gratis parkeren in de parkeergarage Nieuwe Passage, 1 minuut loopafstand van onze showroom. Graag tot binnenkort in onze showroom voor een kop koffie of vraag direct een offerte aan voor de scherpste prijs en laat je terugbellen door één van onze adviseurs.

Gratis bezorging en leggen
Wij bezorgen en leggen onze laminaten geheel gratis in héél Nederland (behalve in Waddeneilanden) of als u liever wilt afhalen, kan dat in onze showroom in Schiedam. 

Webshop
Wilt u liever online bestellen? Dat kan bij ons! U kunt ook bij ons online bestellen met dezelfde service en garantie op onze webshop Laminaatkiezer.nl. Onze webshop Laminaatkiezer.nl is een onderdeel van De Bron Wonen. Betaal uw bestelling veilig met iDeal en wij nemen contact op met u voor een afspraak.

Quickstep, Kronotex, Krono Original, Ambiant, van Hardeveld vloeren, Balterio, Egger en vele andere merken kunnen wij direct leveren.

 

 

delft laminaat