Over ons

De Bron Wonen bestaat al ruim 30 jaar en heeft in de loop der jaren een zeer trouwe klantenkring opgebouwd in Schiedam, Vlaardingen, Rotterdam, Maassluis e.o.

Wij staan bekend als vloerenspecialist met een zeer uitgebreide collectie aan laminaat, PVC, parket, tapijt, vinyl en marmoleum. Wij kunnen u deskundig informeren en adviseren conform uw persoonlijke situatie en eventuele budget. Wij denken met u mee en maken samen met u de beste keus. Ook kunnen wij uw vloer bezorgen en leggen. Onze stoffeerders verstaan hun vak waardoor u over de legservice uiterst tevreden zult zijn. U krijgt tevens twee jaar De Bron Wonen leggarantie. Mocht zich iets voordoen, zijn wij één telefoontje van u verwijderd en komen wij uit service het probleem oplossen.

Daarnaast hebben wij een mooie collectie aan binnen- en buitenzonwering die op maat worden gemaakt voor u. Wij komen de maten voor u gratis opmeten en kunnen deze na productie ook bij u bezorgen en monteren.

Tot slot zijn wij ook uw beddenspeciaalzaak met een mooie collectie aan vlakke en elektrische boxsprings, losse matrassen en beddentextiel. Wij kunnen uw boxspring of matras bij u bezorgen en eventueel monteren.

Kortom: wij zijn úw adres voor uw complete woninginrichting. Loop gerust onze showroom binnen voor vragen of om de collectie te bekijken. De koffie en thee staat altijd klaar. Uiteraard zijn wij binnen onze openingstijden ook telefonisch bereikbaar voor uw vragen en krijgt u altijd binnen 24 uur reactie op uw e-mail.

Tot ziens in onze showroom.

Waarom De Bron Wonen?

Kwalitatief en betaalbaar