De Bron Slapen

“You are either in your bed or in your shoes, so it pays to invest in both.” John Wildsmith

Een bed bepaalt de sfeer in de slaapkamer, maar ook jouw slaapcomfort. Het is daarom heel belangrijk om een juiste keuze te maken bij het kiezen van een boxspring en matras in combinatie met de juiste stijl en comfort. Ben jij ook op zoek naar advies over een nieuwe boxspring, matras of heeft u inspiratie nodig?

Onze vakkundige mederwerkers kunnen u advies geven over boxsprings en matrassen. De Bron Wonen is niet alleen gespecialiseerd in bedden maar ook uw zonwering en vloeren expert. Of het gaat om raamdecoratie, gordijnen, laminaat, pvc-vloeren, tapijt, vinyl, parket, linoleum, tapijt tegels, grastapijt, schoonloopmatten en op maat karpetten bent u bij De Bron Wonen aan het juiste adres.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste boxspring en matras? De Bron Wonen is al jarenlang bekend met goede kwaliteit en goede service leveren. Indien gewenst komen wij bij u langs zodat u samen met onze medewerkers een bed samen kunt stellen. U kunt ook proefliggen in onze showroom om de juiste boxspring en matras te kiezen voor uw lichaam. Heeft u fysieke klachten of specifieke wensen geeft dit door aan onze medewerks voor een juiste advies. Kom gerust langs in onze showroom voor meer advies over je droombed.

Boxspring

De Bron Wonen biedt boxsprings in alle soorten en maten. Of het gaat om normale boxsprings, elektrische verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, twijfelaars boxsprings en boxsprings met opbergruimte. Wij leveren boxspring in meerdere merken, meerdere kleuren, verschillende stoffen en meerdere formaten.

Bent u op zoek naar een bepaalde kleur of een bepaalde stof boxspring? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stoffen en een uitgebreid kleurenpalet. Of het gaat om zwart, grijs, antraciet, taupe, bruin, blauw, groen, leer en vele andere kleuren en stoffen. Een boxspring neemt een belangrijke plek in de slaapkamer daardoor is het belangrijk dat het hellemaal naar uw smaak is. De kleur is ook belangrijk als u voor een rustige slaapkamer gaat. Of als je vol met energie wakker wilt worden want dan kies je voor een opwekkende kleur. Lees meer over onze boxsprings.

Matras

Op zoek naar een matras? Dan bent u bij De Bron Wonen aan het juiste adres. De Bron Wonen heeft verschillende soorten matrassen waar u uit kunt kiezen. De Bron Wonen heeft matrassen voor starters/studenten of matras voor mensen die op zoek zijn naar goede ondersteuning en die ook willen dat het goed ligt. Want je koopt een matras niet zomaar, het is belangrijk voor een goede nachtrust.

Onze collectie hebben wij met zorg voor u samengesteld. Met deze samengestelde collectie heeft u een goede nachtrust wat van groot belang is voor je prestaties overdag. Bij ons kunt u de volgende matrassoorten vinden : pocketvering matrassen met verschillende afdekking, koudschuim matrassen in soepel of stevig, traagschuim matrassen en latex matrassen. De matrassen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Uiteraard zijn onze matrassen ook in verschillende hoogstes leverbaar voor een betere comfort.

Een matras uitzoeken kan lastig zijn. Door het grote aanbod verschillende matrassen komen mensen in de war of maken daardoor een foute keuze. Daardoor hebben wij onze collectie simpel gehouden. Bij ons kiest u uit GOED, BETER, BEST en PREMIUM. Lees meer over onze matrassen.

Bezorgservice & Montageservice

Naast meetservice voor vloeren en raamdecoratie hebben wij ook bezorgservice en montageservice. De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een boxspring of matras heeft gekozen bij De Bron Wonen, kan deze worden thuisbezorgd en gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

Boxsprings

kwalitatief en betaalbaar

Matrassen

Sterk en duurzaam

De Bron Slapen

Kwalitatief en betaalbaar