Boxsprings

Boxsprings bij de Bron slapen

Op zoek naar een boxspring? Dan bent u bij De Bron Wonen aan het juiste adres. Een boxspring koop je niet zomaar elke dag. Zoals John Wildsmith het ook zei:

“You are either in your bed or in your shoes, so it pays to invest in both.”

Ofwel ‘Je bent in je bed of in je schoenen, dus het loont om in beide te investeren.’ Daarom is het belangrijk om niet zomaar een boxspring te kopen, maar een boxspring te kopen dat bij je wensen, eisen en vooral je slaapcomfort past. Bij ons vind je boxsprings voor starters en studenten die op zoek zijn naar kwaliteit maar ook goedkoop. We hebben ook boxsprings voor mensen die op zoek zijn naar een luxe nieuwe look in de slaapkamer.

Wat is een Boxspring?

We hebben het nu allemaal over boxspring inplaats van een bed. Wanneer er over een bed word gesproken hebben we het tegenwoordig vaak over een boxspring. Wat betekent het woord boxspring? Boxspring komt van het engels en vrij vertaald is een boxspring ‘bak met veren’. Boxspring kom je meestal in hotels of in vakantieparken tegen want het is nu een van de populairste slaapsystemen. Laatste aantal jaren zie je boxsprings nu ook meer in slaapkamers vandaar dat de vraag naar een boxspring enorm is gestegen. Een boxspring bestaat uit drie lagen:

1. Box (bak)
2. Matras
3. Topper (topdekmatras)

Box ofwel bak, dit is de onderste laag van een boxspring. Deze laag is meestal gevuld met pocketveren of bonellveren. De onderste stel is het belangrijkste laag van een boxspring. Je hebt ook boxsprings zonder vering in de bak, deze hebben een harde bak. Dit soorten bedden worden eigenlijk geen boxspring genoemd maar meer alleen box omdat de spring ofwel de veren missen. Daar ligt meestal ook de hoge prijsverschil van een boxspring. Bovenop de box (bak) heb je altijd een boxspring matras en een topdekmatras. Deze drie lagen samen zorgen voor slaapcomfort en ondersteuning.

Collectie

De Bron Wonen biedt boxsprings in alle soorten en maten. Of het gaat om normale boxsprings, elektrische verstelbare boxsprings, eenpersoons boxsprings, tweepersoons boxsprings, twijfelaars boxsprings en boxsprings met opbergruimte. Wij leveren boxspring in meerdere merken, meerdere kleuren, verschillende stoffen en meerdere formaten.

De formaten dat wij leveren zijn:

• 090×200
• 120×200
• 140×200
• 140×210
• 160×200
• 160×210
• 180×200
• 180×210
• 200×200

Bent u op zoek naar een bepaalde kleur of een bepaalde stof boxspring? Bij ons kunt u kiezen uit verschillende soorten stoffen en een uitgebreid kleurenpalet. Of het gaat om zwart, grijs, antraciet, taupe, bruin, blauw, groen, leer en vele andere kleuren en stoffen. Een boxspring neemt een belangrijke plek in de slaapkamer daardoor is het belangrijk dat het hellemaal naar uw smaak is. De kleur is ook belangrijk als u voor een rustige slaapkamer gaat. Of als je vol met energie wakker wilt worden want dan kies je voor een opwekkende kleur.

Wij leveren de volgende merken:

• Velda
• Polypreen
• Diamant
• Caresse
• Huismerk

 

Onderhoud

Het is belangrijk om je boxspring goed te onderhouden indien je wilt dat de levensduur word verlengd. Een gemiddeld boxspring kan wel tot 25 jaar meegaan terwijl een topper ongeveer 5 jaar meegaat en een matras ongeveer 10 jaar megaat. Om te zorgen dat het lang megaat dient u wel de boxspring schoon te maken. Met lederen boxsprings adviseren wij, eenvoudig te poetsen. Stoffen boxsprings adviseren wij om de 7-10 dagen te stofzuigen en met een vochtige theedoek af te nemen.
Indien er toch wat gebeurd met uw boxspring waar u geen idee heeft hoe het schoongemaakt moet worden vraag dan advies aan onze vakkundige medewerkers, die zullen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel u hiervoor nodig zal hebben.

Is jouw boxspring versleten en ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Kom langs onze showroom en bekijk onze boxspring collectie.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een boxspring heeft gekozen bij De Bron Wonen, kan deze bij u worden thuisbezorgd en gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

De Bron Slapen

Kwalitatief en betaalbaar