Matrassen

Matrassen bij de bron slapen 

Op zoek naar een matras? Dan bent u bij De Bron Wonen aan het juiste adres. De Bron Wonen heeft verschillende soorten matrassen waar u uit kunt kiezen. De Bron Wonen heeft matrassen voor starters/studenten of matras voor mensen die  op zoek zijn naar goede ondersteuning en die ook willen dat het goed ligt. Want je koopt een matras niet zomaar, het is belangrijk voor een goede nachtrust.

Collectie

Onze collectie hebben wij met zorg voor u samengesteld. Met deze samengestelde collectie heeft u een goede nachtrust wat van groot belang is voor je prestaties overdag. Bij ons kunt u de volgende matrassoorten vinden : pocketvering matrassen met verschillende afdekking, koudschuim matrassen in soepel of stevig, polyether matrassen, bonellvering matrassen, visco matrassen en latex matrassen. De matrassen zijn in verschillende afmetingen leverbaar. Uiteraard zijn onze matrassen ook in verschillende hoogstes leverbaar voor een betere comfort. De meeste voorkomende matrassen maat is:

• 090×200
• 120×200
• 140×200
• 160×200
• 180×200

Een matras uitzoeken kan lastig zijn. Door het grote aanbod verschillende matrassen komen mensen in de war of maken daardoor een foute keuze. Daardoor hebben wij onze collectie simpel gehouden. Bij ons kiest u uit GOED, BETER, BEST en PREMIUM.

 

 

Bezorgservice

De Bron Wonen staat al meer dan 30 jaar bekend met een goede service. Nadat u een matras heeft gekozen bij De Bron Wonen, kan deze bij u worden thuisbezorgd door onze eigen medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

 

 

Hulp nodig?

Indien u toch twijfelt of hulp nodig heeft om een juiste keuze te maken tussen de soorten matrassen, dan staan onze medewerkers altijd klaar om u te helpen. Uiteraard hebben wij ook een bed waarop u alle soorten matrassen kunt proefliggen om de juiste te kiezen voor uw lichaam. Kom gerust langs in onze showroom voor meer advies.

De Bron Slapen

Kwalitatief en betaalbaar