Laminaat

Laminaat bij de Bron Vloeren

Bent u op zoek naar een laminaat vloer? Dan bent u bij De Bron Wonen op de juiste adres.

De vraag naar met name laminaatvloeren is de laatste jaren enorm toegenomen, o.a. vanwege zijn grote toepasbaarheid, sterkte en het gemak in onderhoud. Laminaatvloeren zijn een alternatief voor de veel duurdere en meer onderhoudsintensieve houten of parket vloeren. Het verschil tussen een laminaatvloer en een echte houten vloer is soms nauwelijks te zien of voelen. Laminaat is onderhoudsarm en slijtvast en daarom uitermate geschikt als binnenvloer in uw woning.

Wij kunnen alle merken leveren zoals Quickstep, Balterio, Krono Original, Kronotex, van Hardeveld vloeren, Gelasta, Egger, Beautifloor, Wicanders, Meister, Kronospan, AGT, AQUA, Falquon.

Legservice

De Bron Wonen is al meer als 30 jaar gespecialiseerd in het adviseren en leggen van vloeren. Met onze eigen stoffeerders laten wij uw vloer droom uitkomen. Niet alleen in Schiedam leggen wij laminaatvloeren. Wij leggen laminaatvloeren in Rotterdam, Vlaardingen, Maassluis, Delft, Den Haag, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel, Lekkerkerk en door heel Nederland.

 

Laminaat Collectie

De vloer speelt een belangrijke rol in het interieur, daarom is het belangrijk om een goede keus te maken. De Bron Wonen heeft meer als 1000 soorten laminaat waar u uit kunt kiezen, van rustiek en modern tot klassiek en neutraal. Van visgraat laminaat, houten decor, beton look, extra breed, extra lang, hoogglans tot tegel laminaat. Indien u op zoek bent naar de trends dan bent u bij ons zeker op de juiste adres. De Bron Wonen volgt de laatste trendy laminaat decors voor u. Dit doen we met bezoek aan nationaal en internationale beurzen.

Voordelen laminaat

U ziet en voelt een houten vloer of een tegel vloer, maar u profiteert van de voordelen van laminaat. Laminaat is eenvoudig in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en zich gemakkelijk laat reinigen. Dat is wel zo prettig als er huisdieren of kinderen in uw huis rondlopen. Of wanneer u uw tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden. De voordelen van laminaat op een rijtje:

• Levensecht
• Geschikt voor elke ruimte
• Uitzondelijk sterk
• Makkelijk in onderhoud
• Ruime keuze

 

Onderhoud

Reiniging

Laminaat kunt u het beste droog onderhouden middels stofzuigen. Laminaat houdt geen vuil vast, dus je veegt het er zo vanaf. Indien noodzakelijk kunt u de vloer licht vochtig, middels uitgewrongen doek reinigen. Gebruik hierbij niet teveel water. Teveel vocht kan in de voegen terecht komen waardoor zwelnaden kunnen ontstaan. Verwijder teveel vocht middels een droge doek. Ook voor waterbestendig laminaatvloeren adviseren wij om niet heel vochtig te schoonmaken.
Wanneer u gebruik wilt maken van een reiniger adviseren wij gebruik te maken van de reingers geadviseerd door onze vakspecialisten. Het gebruik van andere middelen kan schade toebrengen aan uw vloer. Dweil de vloer, middels een uitgewrongen doek na om eventueel achtergebleven schoonmaak vlekken te verwijderen.
Laminaat is zeker niet volledig krasbestendig, er kunnen altijd krassen in komen. Reduceer daardoor vuil en zand door het gebruik van een degelijke schoonloopmat bij de voor- en achterdeur. Bij juiste gebruik van een degelijke schoonloopmat zal de laminaatvloer langer mee gaan.

Meubilair

Meubilair dient voorzien te zijn van bescherming. Wij adviseren gebruik te maken van geleiders zoals vilt onder de poten. Controleer met regelmaat of de bescherming nog voldoende aanwezig is. Versleten bescherming kan uw vloer beschadigen. Pak daarnaast meubilair bij het verplaatsen op en schuif er niet mee. Wanneer er sprake is van wielen onder meubilair dient deze te zijn voorzien van zachte wielen Type W (EN 12590).

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar