Linoleum

Linoleum bij de Bron vloeren

Bent u opzoek naar een Linoleum/Marmoleum vloer voor een scherpe prijs, goede kwaliteit, goede service, dan bent u bij de Bron Wonen aan het juiste adres! De Bron Wonen biedt voor iedere woonsituatie de juiste oplossing. Of het gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, hal, kantoor, winkelruimte en andere commerciële ruimtes.

Wat is Linoleum eigenlijk?

Linoleum is een slijtvaste vloerbedekking van enkele millimeters dik. Het is een natuurproduct met een grote indruk vastheid. Linoleum word ook wel Marmoleum genoemd dit komt omdat de bekendste Linoleum producent Forbo deze merknaam gebruikt. Linoleum word gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meeste milieuvriendelijke vloer van de wereld. Linoleum is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld.

Collectie

Bent u op zoek naar effen, hout, marmer, linoleum dessins vloeren? De Bron Wonen volgt de laatste trends voor u en heeft meer als 100 Linoleum soorten waar u uit kunt kiezen. Er zal zeker iets tussen zijn dat zal aansluiten bij uw smaak en interieur. Of het gaat om hout linoleum vloer of om beton look linoleum vloer wij kunnen het allemaal leveren. Wij zijn dealer van Forbo. Elke soort Linoleum vloer of het gaat om Marmoleum click, bulletin board, Marmoleum onto the wall, furniture linoleum, akoestisch linoleum, marbled, solid, sport, linear en modular kunnen we allemaal leveren.

Voordelen Linoleum

Zoals elke vloer heeft linoleum ook heel veel voordelen. Linoleum vloeren zijn antibacterieel omdat het van natuurlijke materialen word gemaakt. Dit zorgt ook dat linoleum vloeren heel duurzaam zijn, bij juiste manier van onderhouden kan de vloer wel 35 jaar mee gaan. Linoleum vloeren hebben namelijk weinig onderhoud nodig. Dit komt meer omdat ze een sterke beschermende finish hebben die het schoonmaken en onderhoud eenvoudig maken. Linoleum vloeren hebben namelijk een goede geluiddemping waardoor het loopgeluid aangenaam klinken. Linoleum vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming. Linoleum vloeren zijn meestal in levendige kleuren, zoals blauw, rood, geel etc. Dit zorgt ervoor om leuke combinaties en dessins te kunnen maken. Linoleum word gemaakt van natuurlijke grondstoffen en behoort daardoor tot de meeste milieuvriendelijke vloer van de wereld. Linoleum is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld. Linoleum is in heel veel motief en dessins verkrijgbaar, er is voor elke woonsituatie de juiste oplossing.

8 Linoleum vloer voordelen op een rijtje:

• Hygienisch
• Duurzaam
• Onderhoudsvriendelijk
• Geluiddempend
• Geschikt voor vloerverwarming
• Levendige kleuren
• Milieuvriendelijk
• Ruime keus

Legservice

Linoleum word in click of in plak uitvoering verkocht. Linoleum vloeren kunnen op 2 manier gelegd worden, gelijmd of met het bekende kliksysteem. Zo dient uw vloer geheel egaal en druk vast te zijn voordat de plak Linoleum vloer gelegd kan worden. Bij het klik is dit niet nodig indien de ondergrond redelijk vlak is, hier wordt doormiddel van de juiste ondervloer redelijk gelegaliseerd.

De Bron Wonen heeft eigen vakkundige stoffeerders in dienst die zowel click alsplak Linoleum vloeren kunnen leggen. Wij adviseren en leggen vloeren al meer als 30 jaar. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren en leggen onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

Onderhoud

Linoleum vloeren hebben namelijk weinig onderhoud nodig. Dit komt meer omdat ze een sterke beschermende finish hebben die het schoonmaken en onderhoud eenvoudig maken. Linoleum vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Verwijder regelmatig stof met een stofzuiger en los vuil met een stofwisser dit is meestal voldoende om de Linoleum vloer in goede conditie te houden. Vlekken kunnen verwijderd worden met een licht vochtige mop. Het is belangrijk dat er geen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt mag worden bij het schoonmaken van Linoleum.

Linoleum vloeren blijven gevoelig voor krassen en vuil dus daardoor adviseren wij zoals bij alle vloeren een schoonloop mat om het vuil/zand buiten te laten. Hoewel de meeste Linoleum vloeren een sterke toplaag hebben wat ook wel Topshield word genoemd zal bij een juiste schoonloop mat de Linoleum vloer langer mee gaan en mooi blijven.

Indien er toch wat gebeurd op uw Linoleum vloer adviseren wij om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel u hiervoor nodig zal hebben.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar