PARKET

Parket bij de Bron Vloeren

Bent u opzoek naar Parket ofwel houten vloer voor een scherpe prijs, goede kwaliteit, goede service, dan bent u bij de Bron Wonen aan het juiste adres! De Bron Wonen biedt voor iedere woonsituatie de juiste oplossing. Of het gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer, hal, kantoor, winkelruimte en andere commerciële ruimtes.

Wat is Parket?

Hardhouten, Bamboe en kurken vloeren word wel houten vloer ofwel parket genoemd. Parket is een vloerbedekking die uit houten delen bestaat. Parket heeft verschilden soorten parketsystemen. Parket bestaat uit 2 soorten:
1. Massief
2. Lamel parket

We noemen het massief parket wanneer de planken minimaal 6mm dik zijn. Massief parket word na het leggen nog eens gelakt of geolied.

Indien de parketvloer uit meerdere opbouwlagen bestaat noemen wij dat lamelparket. Afwerking van lamelparket word gedaan door het te lakken of in (hardwax) olie zetten.

Collectie

Bent u op zoek naar een natuur geoliede, visgraat, rustiek, extra rustiek en click parket? De Bron Wonen volgt de laatste trends voor u en heeft meer als 100 Parket soorten waar u uit kunt kiezen. Er zal zeker iets tussen zijn dat zal aansluiten bij uw smaak en interieur. Of het gaat om visgraat Parket of om click parketvloer wij kunnen het allemaal leveren.

De Bron Wonen levert vele merken Parket vloeren. Wij zijn dealers van de volgende merken:

1. Quickstep
2. Beautifloor
3. Intra Parket
4. Meister Parquet

Voordelen Parket

Parket gaat levens lang mee dit is ook de grootste voordeel van een parket vloer indien het goed word onderhouden. Elke parket vloer is uniek omdat het van een natuurlijk materiaal (hout) gemaakt word. Parket vloeren hebben namelijk een zachte en een warme uitstraling. Parket vloer zorgt voor een meerwaarde van uw woning. Dankzij de dikte en natuurlijk materiaal isoleert het ook veel beter dan andere vloerbedekkingen.

5 Parket vloer voordelen op een rijtje:

1. Duurzaam
2. Uniek
3. Zachte en warme uitstraling
4. Meerwaarde woning
5. Isoleert beter

Legservice

Parket kan op drie manieren gelegd worden, volledig gelijmd, zwevend gelijmd of met het kliksysteem. De vloer dient geheel egaal en drukvast te zijn voordat de volledig gelijmd parket vloer gelegd kan worden. Bij het klik of indien de parket zwevend gelegd word is dit niet nodig indien de ondergrond redelijk vlak is, hier wordt doormiddel van de juiste ondervloer redelijk gelegaliseerd.

De Bron Wonen heeft eigen vakkundige stoffeerders in dienst die zowel click en lijm Parket vloeren kunnen leggen. Wij adviseren en leggen vloeren al meer als 30 jaar. De Bron Wonen levert en legt niet alleen in Schiedam maar we leveren en leggen onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

Onderhoud

Regelmatig stofzuigen en/of vegen is meestal voldoende om de parket vloer in goede conditie te houden. Het is wel belangrijk dat de parket vloer niet vochtig word schoongemaakt.

Parket vloeren blijven gevoelig voor krassen en vuil dus daardoor adviseren wij zoals bij alle vloeren een schoonloop mat om het vuil/zand buiten te laten. Hoewel de meeste parket vloeren een sterke (olie) toplaag hebben zal bij een juiste schoonloop mat de parket vloer langer mee gaan en mooi blijven.

Indien er toch wat gebeurd op uw parket vloer adviseren wij om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel/olie u hiervoor nodig zal hebben.

Om de parket vloer in een goede conditie te houden is het ook belangrijk om dopjes zoals vilt te gebruiken onder meubel poten.

Indien er toch wat gebeurd met uw parket vloer vraag onze vakkundige medewerkers voor advies.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar