PVC

PVC bij de Bron Vloeren

PVC vloeren zijn enorm populair. Bent u opzoek naar een PVC vloer voor een scherpe prijs, goede kwaliteit, goede service, dan bent u bij de Bron Wonen aan het juiste adres! De Bron Wonen biedt voor iedere woonsituatie de juiste oplossing. Of het gaat om uw woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer, toilet, hal, kantoor, winkelruimte en andere commerciële ruimtes.

Wat is PVC eigenlijk?

Het woord PVC is een afkorting van Polyvinylchloride. Eigenlijk is het gewoon vinyl, alleen bij vinyl heb je een zachte onderkant en bij een pvc vloer is de onderkant hard. En natuurlijk is een pvc vloer in stroken ofwel planken of tegels en vinyl is een rol op kamerbreed dus 400 cm breed.

PVC vloer heeft ook verschillende diktes toplagen zoals gewend bij een normaal vinyl vloer. Hoe dikker de toplaag van een PVC vloer of een vinyl vloer hoe beter de kwaliteit.

Collectie

Bent u op zoek naar effen, visgraat, hout, PVC met V-groef, tegel formaat, marmer, linoleum dessins PVC vloeren? De Bron Wonen volgt de laatste trends voor u en heeft meer als 500 PVC soorten waar u uit kunt kiezen. Er zal zeker iets tussen zijn dat zal aansluiten bij uw smaak en interieur. Of het gaat om visgraat PVC vloer of om beton look PVC vloer wij kunnen het allemaal leveren.

De Bron Wonen levert vele merken PVC vloeren. Wij zijn dealers van de volgende merken:

1. Quickstep livyn
2. Balterio
3. Belakos
4.Ambiant
5. Meister
6. Gelasta
7. Beautifloor

Voordelen PVC Vloer

PVC vloeren hebben een voelbare structuur en een realistische uitstraling waardoor zij bijna niet van echte houten vloeren te onderscheiden zijn. Ze zijn geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, geluiddempend en zijn gemakkelijk schoon te houden. Geen wonder dat steeds meer mensen ontdekken dat een PVC vloer vaak de ideale oplossing is huis en commerciële gebruik.

6 PVC vloer voordelen op een rijtje:

1. Sterke toplaag
2. Makkelijk schoon te maken
3. Makkelijk in onderhoud
4. Comfortabel in geluid
5. Ideaal met vloerverwarming
6. Eindeloos veel kleuren en dessins

Legservice

PVC vloer word in click en in plak (dryback) uitvoering verkocht. PVC vloeren kunnen op twee manier gelegd worden, gelijmd of met het bekende kliksysteem. Zo dient uw vloer geheel egaal en drukvast te zijn voordat de plak PVC vloer gelegd kan worden. Bij clickis dit niet nodig indien de ondergrond redelijk vlak is, hier wordt door middel van de juiste ondervloer redelijk geëgaliseerd.

De Bron Wonen heeft eigen vakkundige stoffeerders in dienst die zowel click als plak (dryback) PVC vloer kunnen leggen. Wij adviseren en leggen vloeren al meer dan 30 jaar. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren en leggen onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

Onderhoud

Pvc vloeren hebben namelijk weinig onderhoud nodig. PVC vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en/of vegen is meestal voldoende om de PVC vloer in goede conditie te houden.

PVC vloeren blijven gevoelig voor krassen en vuil dus daardoor adviseren wij zoals bij alle vloeren een schoonloop mat om het vuil/zand buiten te laten. Hoewel de meeste PVC vloeren een sterke toplaag hebben zal bij een juiste schoonloop mat de PVC vloer langer mee gaan en mooi blijven.

Indien er toch wat gebeurd op uw PVC vloer adviseren wij om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel u hiervoor nodig zal hebben.

Om de PVC vloer in een goede conditie te houden is het ook belangrijk om geleiders zoals vilt te gebruiken onder meubel poten.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar