Tapijt

Tapijt bij de Bron Vloeren

Bent u op zoek naar Tapijt? Dan bent u bij de Bron Wonen op het juiste adres. De Bron Wonen heeft goedkope tapijten voor starters, zachte hoogpolig tapijten voor woonkamers en duurzame project tapijten voor ondernemers. Daarnaast leveren we ook onderhoudsvriendelijke tapijt voor op uw trap.

Tapijt is zacht, warm, uitnodigend, comfortabel en geeft een natuurlijk en geborgen gevoel. Tapijt verhoogt uw comfort in elke situatie. Niets is heerlijker dan ’s ochtends je bed uitstappen en aan je voeten de warmte van een zacht tapijt voelen. Niet alleen in de slaapkamer maar ook bijvoorbeeld de zithoek met een kante-en-klare karpet of met een op maat gemaakt karpet.

De Bron Wonen is dealer van de volgende merken: Ambiant, Interfloor, Gelasta, Parade, Bonaparte, Desso, Headlam, Hebeta, Belakos Carpets en Sfeervol Wonen.

De Bron Wonen kan elke soort tapijt leveren of het gaat om naaldvilt, bouclé, hoogpolig, wollen, project of frisé tapijt.. U kiest en wij doen de rest.

Wij kunnen ook uw tapijt bezorgen en laten leggen door onze eigen vakkundige medewerkers. Zowel op uw vloer als op uw trap.

Tapijt is altijd verkrijgbaar op 400 cm breed en bij sommige tapijtkwaliteiten is 500 cm breed ook te verkrijgen.

Voordelen Tapijt

• Zacht
• Warm (gevoel)
• Stofvrij
• Luxe uitstraling
• Veilige vloer voor kinderen en ouderen
• Veel decoratieve keuze
• Ideaal voor op de trap
• Perfect geluiddempend
• İsolatie tegen kou
• Makkelijk in onderhoud

Ondertapijt

Afhankelijk van het poolmateriaal, structuur en gebruik dient u gebruik te maken van stevig/verend ondertapijt. We hebben verschillende soorten ondertapijt. Laat u zich adviseren door onze medewerkers. Ondertapijt vergroot de levensduur van tapijt of het gaat om een kamer of op de trap. Ondertapijt isoleert en dempt het loop geluid.

Onderhoud

Tapijt dient voor optimaal behoudt dagelijks te worden gestofzuigd. Hiermee krijgt ingelopen vuil zo min mogelijk kans zich op te hopen in het tapijt. Tevens zorgt het ervoor dat de polen weer kunnen herstellen.

Rollend meubilair dient te zijn voorzien van harde wielen. Verder verdient het aanbeveling om onder meubilair harde metalen meubel-glijders voor tapijt te gebruiken. Onder een bureaustoel adviseren wij om gebruik te maken van een beschermende plaat.

Vlekken

Voor vlekken adviseren wij u gebruik te maken van tapijreiniger. Laat u zich adviseren door onze medewerkers.

Karpetten

Indien u op zoek bent naar karpetten? Kan De Bron Wonen u goed hiermee helpen wij hebben zowel kant-en-klaar karpetten op voorraad, en daarnaast kunnen wij ook exclusief karpet voor u laten maken met alle soorten en natuurlijk kunnen wij het ook festonneren en banderen.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar