Traprenovatie

Traprenovatie BIJ DE BRON VLOEREN

Heeft uw trap een nieuwe look nodig? Met traprenovatie kunt u uw trap een nieuwe moderne uitstraling geven met verschillende soorten materialen. De Bron Wonen is al meer als 30 jaar uw trapspecialist. Het begon allemaal met tapijt en vinyl op een open of een dichte trap stofferen. Daarnaast hebben wij meerdere trappen met marmoleum gestoffeerd. Nadat laminaat een hype werd hebben wij meerdere trappen met laminaat gelegd ofwel dat word nu traprenovatie genoemd.

Wat is Traprenovatie?

Traprenovatie is het renoveren/vernieuwen van de traptreden met het gebruik van overzettredden/ vloeren en indien mogelijk en gewenst de zijkanten.

De Bron Wonen levert nu verschillende soorten materialen op de trap. Het meest gewenst is met:

• Kant-en-klare overzettreden
• Laminaat
• PVC-vloer

Voordelen Traprenovatie

• Waardevermeerdering van je huis
• Jarenlang trapplezier
• Comfort
• Makkelijk in onderhoud
• Eindeloos veel kleuren en dessins
• Sterke toplaag

Collectie

Renoveer jouw trap met kant-en-klare overzettreden!

Traprenovatie met kant-en-klare overzettreden biedt een schitterende aanvulling op uw woonstijl. Kant-en-klare overzettreden is verkrijgbaar in zowel houtdessin als in betonlookdessin. Deze sluiten aan op onze De Bron Wonen laminaat collectie.

De voordelen van kant-en-klare overzettreden op de trap is dat het makkelijk in onderhoud is, de treden en de voorkant van de treden uit 1 stuk, zelfde kleur is. Kant-en-klare overzettreden hebben een extra antislip laag. Met meerdere soorten stootborden personaliseren wij uw trap geheel naar wens. Zo zijn er wel meer als 60 verschillende combinaties mogelijk.

Renoveer jouw trap met Laminaat!

Traprenovatie met laminaat biedt een schitterende aanvulling op uw woonstijl. Laminaat is verkrijgbaar in zowel houtdessin als in betonlookdessin. Deze sluiten aan op onze De Bron Wonen laminaat collectie, waardoor uw trapbekleding identiek overeenkomt met uw laminaat vloer.

De warme houttinten uit onze laminaat collectie komen prachtig tot zijn recht in sfeervolle ruimtes, daar waar onze betonlook laminaat vloeren juist industriële ruimtes prachtig aanvullen.

De voordelen van laminaat op de trap is dat laminaat makkelijk in onderhoud is en dat het overeenkomt met uw laminaat vloer. Met antislip trapprofielen en stootborden personaliseren wij uw trap geheel naar wens. Zo zijn er wel meer als 60 verschillende combinaties mogelijk.

Renoveer jouw trap met een unieke PVC-vloer!

Traprenovatie met een pvc-vloer biedt een schitterende aanvulling op uw woonstijl. Slijtvaste pvc-vloeren zijn verkrijgbaar in zowel houtdessin als in betonlookdessin. Deze sluiten naadloos aan op onze De Bron Wonen PVC collectie, waardoor uw trapbekleding identiek overeenkomt met uw pvc-vloer.

De warme houttinten uit onze pvc collectie komen prachtig tot zijn recht in sfeervolle ruimtes, daar waar onze betonlook pvc vloeren juist industriële ruimtes prachtig aanvullen.

De voordelen van een PVC-vloer op de trap is dat pvc een geluiddempende werking heeft en slijtvast is, wel zo prettig op de trap.

Met antislip trapprofielen en stootborden personaliseren wij uw trap geheel naar wens. Zo zijn er wel meer als 60 verschillende combinaties mogelijk.

Legservice

De Bron Wonen is al meer als 30 jaar uw trapspecialist. Wij doen aan trapstoffering en traprenovatie. Wij leveren en plaatsen tapijt, vinyl, marmoleum, kant-en-klare overzettreden, laminaat, pvc-vloer en parket op uw trap. De Bron Wonen heeft eigen vakkundige stoffeerders die dit allemaal kunnen. Voor meer informatie over onze legservice kunt onze vakkundige medewerkers benaderen.

De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren en leggen onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

Onderhoud

Traprenovatie heeft namelijk weinig onderhoud nodig. Traprenovatie is makkelijk schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en/of vegen is meestal voldoende om de traprenovatie in goede conditie te houden.

Traprenovatie blijft gevoelig voor krassen en vuil dus daardoor adviseren wij een schoonloop mat om het vuil/zand buiten te laten. Hoewel de meeste overzetreden een sterke toplaag hebben zal bij een juiste schoonloop mat de traprenovatie langer mee gaan en mooi blijven.

Indien er toch wat gebeurd op uw trap adviseren wij om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel u hiervoor nodig zal hebben.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar