Vinyl

Vinyl bij de Bron Vloeren

Bent u op zoek naar Vinyl? Dan bent u bij de Bron Wonen op het juiste adres. De Bron Wonen heeft goedkope vinyl vloeren voor starters, alle soorten vinyl vloeren voor woonkamers en project vinyl vloeren voor ondernemers. De huidige vinyl vloeren zijn niet meer zoals u gewend bent. Vinyl vloeren zijn luxer en mooier geworden.

Collectie

Bent u op zoek naar effen, visgraat, hout, vinyl met V-groef, tegel, marmer, linoleum dessins vinyl vloeren? De Bron Wonen volgt de laatste trends voor u en heeft meer als 500 vinyl soorten waar u uit kunt kiezen. Er zal zeker iets tussen zijn dat zal aansluiten bij uw smaak en interieur. Of het gaat om visgraat vinyl of om beton look vinyl wij kunnen het allemaal leveren.

De Bron Wonen levert vele merken vinyl vloeren. Wij zijn dealers van de volgende merken:

  • Ambiant
  • Inter Floor
  • Gelasta
  • Headlam
  • Hebeta
  • Forbo
  • Vinyflor
  • Novilon
  • Sfeervol Wonen
  • Belakos

Voordelen Vinyl

Vinyl is een zachte kunstoog vloer met een sterke toplaag waardoor het in elk vertrek uitermate geschikt is. Vinyl is heel makkelijk schoon te maken, makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid. Het verminderen het contactgeluid en omgevingsgeluid en het is ook nog eens ideaal voor vloerverwarming. Makkelijk in onderhoud en comfortabel in geluid. Vinyl vloeren zijn leverbaar in eindeloos veel kleuren en dessins.

6 vinyl voordelen op een rijtje:

1. Sterke toplaag
2. Makkelijk schoon te maken
3. Makkelijk in onderhoud
4. Comfortabel in geluid
5. Ideaal met vloerverwarming
6. Eindeloos veel kleuren en dessins

Legservice

De Bron Wonen heeft eigen vakkundige stoffeerders in dienst. Wij adviseren en leggen vinyl vloeren al meer als 30 jaar. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

 

Onderhoud

Vinyl vloeren zijn makkelijk schoon te maken. Regelmatig stofzuigen en/of vegen is meestal voldoende om de vinyl vloer in goede conditie te houden.

Vinyl vloeren blijven gevoelig voor krassen en vuil dus daardoor adviseren wij zoals bij alle vloeren een schoonloop mat om het vuil/zand buiten te laten. Hoewel de meeste vinyl vloeren een sterke toplaag hebben zal bij een juiste schoonloop mat de vinyl vloer langer mee gaan en mooi blijven.

Indien er toch wat gebeurd op uw vinyl vloer adviseren wij om dit zo snel mogelijk schoon te maken. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren welke reiniger/onderhoudsmiddel u hiervoor nodig zal hebben.

Hoewel vinyl vloeren waterbestendig zijn adviseren wij om het niet heel vochtig schoon te maken. Indien u naden heeft in de vinyl vloer zal deze vocht tussen de naald gaan waardoor de lijm minder effectief zal zijn en daardoor de naald open zal gaan.

Om de vinyl vloer in een goede conditie te houden is het ook belangrijk om geleiders zoals vilt te gebruiken onder meubel poten. Ook al gaat u niet schuiven, bij een zware gewicht meubel zal deze sneller door drukken zonder vilt dan met vilt beschermers.

De Bron Vloeren

Kwalitatief en betaalbaar