DE BRON Zonwering

De Bron zonwering, stijlvol en betrouwbaar

Raamdecoratie bepaalt de sfeer en stijl van je interieur. Het is daarom heel belangrijk om een goede basis te hebben. Ben jij ook op zoek naar raamdecoratie en heeft u advies of inspiratie nodig?

De Bron Wonen is al meer als 30 jaar uw raamspecialist. Onze vakkundige mederwerkers kunnen u advies geven of het gaat om duo rolgordijnen, easyfit gordijnen, gordijnen, hordeuren, horizontale aluminium jaloezieën, horizontale houten jaloezieën, plissé gordijnen, raamhorren, rolgordijnen, verticale jaloezieën en vouwgordijnen.

De Bron Wonen is niet alleen gespecialiseerd in raamdecoratie maar ook uw vloeren en bedden expert. Of het gaat om laminaat, pvc vloeren, parket, marmoleum, grastapijt, tapijt, vinyl, boxspring en matrassen bent u bij De Bron Wonen aan het juiste adres.

Heeft u advies nodig bij het kiezen van de juiste raamdecoratie? De Bron Wonen is al jarenlang bekend met goede kwaliteit en goede service leveren. Indien gewenst komen wij bij u langs om de juiste raamdecoratie advies te geven, u kunt tevens ook gebruik maken van onze gratis meetservice.
Naast meetservice hebben wij ook montageservice. U kunt ervoor kiezen al uw raamdecoratie door onze vakkundige medewerkers te laten monteren.

De Bron Wonen kan de volgende raamdecoraties leveren:

 • Duo Rolgordijnen
 • Easyfit Gordijnen
 • Gordijnen
 • Hordeuren
 • Horizontale aluminium jaloezieën
 • Horizontale houten jaloezieën
 • Plissé gordijnen
 • Raamhorren
 • Rolgordijnen
 • Verticale Jaloezieën
 • Vouwgordijnen

Duo Rolgordijnen

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht.

Duo rolgordijn is een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Deze schuift u over elkaar heen tot u de juiste balans tussen licht en privacy gevonden hebt. Handig voor in de woon- en slaapkamer!

Easyfit Gordijnen

Easy Fit raamdecoratie is geschikt voor alle ramen met kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Gordijnen

Een gordijn brengt naast de basisfunctie privacy, ook vooral sfeer in je interieur.

Kies voor elegant en romantisch met stoffen uit onze collectie of voor luxueus en toch eigentijds om de persoonlijke touch aan je interieur te geven. Combineer en kies voor een aparte manier van confectie.

Hordeuren

Zomer – het zonlicht kleurt de omgeving, de temperaturen zijn aangenaam, de natuur in beweging – in één woord: Heerlijk!

Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers. Met de horren houdt u ze buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur hebben we een horoplossing: vast of plissé voor binnen of buiten. Laat dan de zomer maar komen!

Horizontale aluminium jaloezieën

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale aluminium jaloezieën recht aan de naam: raamdecoratie.

Horizontale houten jaloezieën

Hout is hot! Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze horizontale jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

Plissé gordijnen

De plissé-collectie bestaat uit fijne geplisseerde stoffen in modische tinten met een prachtig lichtdoorlatend effect dat een rustige sfeer in uw interieur teweegbrengt.

De Duo Plissé heeft een honingraatvormige structuur en is eigenlijk een “dubbele uitvoering” van de plissé.
De Duo Plissé heeft een extra isolerende werking, is extra sterk en heeft een luxe uitstraling.

Diverse uitvoeringen zijn mogelijk zoals het top down – bottum up en de “day & night” uitvoering is een combinatieplissé van verschillende stoffen, bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof, in een systeem.

Raamhorren

Zomer – het zonlicht kleurt de omgeving, de temperaturen zijn aangenaam, de natuur in beweging – in één woord: Heerlijk!

Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers. Met de horren houdt u ze buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur hebben we een horoplossing: vast of plissé voor binnen of buiten. Laat dan de zomer maar komen!

Rolgordijnen

Niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Inzetbaar op vele plaatsen in huis en kantoor. Veel functionaliteit: van transparant tot verduisterd, van strak zakelijk tot warm romantisch met schulp of roede, een geweldige keuze uit oneindig veel stoffen, kleuren en dessins. Elegant en makkelijk te monteren. Zeer betaalbaar. Kortom: een aantrekkelijk alternatief voor alle andere raamdecoratie systemen.

Verticale Jaloezieën

Van zakelijk koel tot gezellig warm. Dankzij ontelbare kleurstellingen, dessins en materialen zorgt de verticale jaloezie in ieder interieur, voor de “finishing touch”. De verticale jaloezie is bijzonder geschikt voor grote glasoppervlakten zoals bijvoorbeeld schuifpuien maar ook voor afwijkende (schuine of ronde erker) ramen.

Vouwgordijnen

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn is eigentijds chique!

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Een verduisterend vouwgordijn houdt uw kamer zo donker mogelijk, ideaal voor op de slaapkamer. Wilt u toch van het daglicht genieten, maar de inkijk verminderen? Dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn met licht doorlatende stof.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar