DUO ROLGORDIJNEN

Dio rolgordijnen bij de Bron slapen

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht.

Duo rolgordijn is een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Deze schuift u over elkaar heen tot u de juiste balans tussen licht en privacy gevonden hebt. Handig voor in de woon- en slaapkamer!

Collectie

Uiteraard werken wij alleen met de meest luxe kwaliteitsstoffen. De speciaal geselecteerde stoffen zijn representatief voor uw woning. De eigentijdse kleuren passen in ieder interieur en zorgen voor een speelse lichtinval. Met het verschuiven van de banen kunt u de lichtinval zelf regelen.  

Onderhoud 

De stoffen zijn oppervlakkig te reinigen met een droge doek of af te nemen met een plumeau.

Verkleuring 

Verkleuring van een product/stof begint zodra deze in het licht hangt. Er is niet te zeggen hoe lang het mag duren voordat verkleuring zichtbaar wordt. Dit hangt namelijk samen met hoeveelheid straling en het licht dat op het product valt. Stof is ten alle tijden onderhevig aan verkleuring door zonlicht en/of uv straling.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een duo rolgordijn heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar