EASYFIT GORDIJNEN

Easyfit gordijnen bij de Bron Zonwering

Easy Fit raamdecoratie is geschikt voor alle ramen met kunststof, aluminium en houten kozijnen.

Collectie

EASY FIT | zelfklevend

Het grote voordeel van de Easy Fit is dat deze gemonteerd kan worden zonder boren of schroeven. De geleiderail wordt op het glas geplakt met speciaal ontwikkeld dubbelzijdig tape. Deze tape is transparant en UV-bestendig. Het unieke plakprofiel en de kunststof clip maakt dit systeem ook geschikt voor dakramen. Door de geleiderail kan de raamdecoratie niet klapperen.

De Easy Fit is TopDown – BottomUp handbediend (via het profiel) tevens wordt het systeem op maat gemaakt. De raamdecoratie heeft een minimale maat van 30 cm. (bxh) en een maximale afmeting van 180 cm. breed en 220 cm. hoog.

EASY FIT | vrijhangend

Naast het zelfklevende systeem kunt u de stoffen ook bestellen als vrijhangend systeem koordbediend – topdown en bottomUp. Standaard wordt er bij het vrijhangende systeem een combinatiesteuntje geleverd voor zowel plafond- als wandplaatsing.

Onderhoud

Stoffen bestaan uit hoogwaardige weefsels die afhankelijk van de uitvoering zijn veredeld met bepaalde coatings. Wij raden u aan de stoffen als volgt te onderhouden:

Vochtig afvegen
Alle stoffen van de Easy Fit collectie kunnen met een verdund mild reinigingsmiddel met handwarm water afgenomen worden. Veeg voorzichtig en maak de stof niet doornat. Gebruik geen oplosmiddelen. Breng reinigingsof desinfecterende middelen niet onverdund aan op de stof.

Verkleuring

Verkleuring van een product/stof begint zodra deze in het licht hangt. Er is niet te zeggen hoe lang het mag duren voordat verkleuring zichtbaar wordt. Dit hangt namelijk samen met hoeveelheid straling en het licht dat op het product valt. Stof is ten alle tijden onderhevig aan verkleuring door zonlicht en/of uv straling.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een Easyfit heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar