GORDIJNEN

Gordijnen bij de Bron Zonwering

Een gordijn brengt naast de basisfunctie privacy, ook vooral sfeer in je interieur.

Kies voor elegant en romantisch met stoffen uit onze collectie of voor luxueus en toch eigentijds om de persoonlijke touch aan je interieur te geven. Combineer en kies voor een aparte manier van confectie.

Confectie

Het kiezen van gordijnstof is één, maar daarna volgt de juiste manier van confectie. Er zijn diverse manieren mogelijk;
Wordt het gordijn op ringen gehangen? Kies dan eens voor extra grote ringen of juist boven de ringen nog een extra hoog “hoofdje”. Dit zorgt voor een gordijn met meer body!
Bij een gordijn op rail kan gekozen worden voor een standaard confectie met enkele plooi, maar een mooie variatie hierop is de confectie met extra hoge “triple” plooi.
Een transparante stof krijgt hierdoor een extra sierlijk en elegante uitstraling.

Combineren

Naast de diverse confectiemogelijkheden vinden wij het combineren van stoffen een extra manier van sfeer creëren en vooral het creëren van een uniek gordijn.
Denk hierbij aan het toevoegen van een uni stof als extra hoge bies bovenaan uw gedessineerde gordijn.

Kies ook eens voor een aantal extra meters van de gekozen stof
en laat hiervan mooie kussens maken om de sfeer ook verder door te voeren in uw interieur.  

Collectie

For Great Curtains 

Modieus of traditioneel, fris en veelzijdig. Ons programma met decoratieve vitrage, inbetween en  gordijnstoffen biedt een breed assortiment. Nieuwe materialen, ontwerpen en actuele woon-trendkleuren zijn altijd aanwezig in onze collectie. Van linnenlook, velours, batist tot ausbrenner/burn-out en gewaagde nieuwe creaties, for great curtains biedt je altijd een brede kamerhoge selectie.

Puur & Inbetween

Natuurlijk wit of naturel kleuren in stoffen zijn altijd mooi en hebben een natuurlijke pure uitstraling. De Puur collectie bevat alle moderne en traditionele vitrage en inbetween structuren en variaties. Deze  stoffen stralen stijl en verfijning uit, perfect voor kamers die een laatste stijlvolle touch verdiend hebben.

Vancouver Fabrics 

Luxe en stijlvolle gordijn stoffen zijn de basis van onze Vancouver collectie. Geraffineerde garens en dessins geven de collectie een warme en verfijnde uitstraling. Alle hoogwaardige Vancouver fabrics stoffen passen in zowel een industrieel, stijlvol klassiek en modern interieur. Vancouver stoffen maken uw interieur extra sfeervol en compleet!

Classics

Model gordijnen en sluiergordijnen zijn een onmisbare aanvulling op het klassieke interieur. Prachtige kanten en boven doeken laten het raam er als een plaatje uitzien. Classics is een traditioneel kwaliteitsassortiment met o.a. sluiergordijnen, m-gordijnen, valletjes, kant en rechte stores.

Alle klassieke modellen worden in ons eigen atelier geconfectioneerd.

Onderhoud

Veel woonplezier, weinig moeite. We zorgen ervoor dat bijna al onze stoffen ten minste op 30° C kunnen worden gewassen en zijn blijvend vormvast, zelfs bij meerdere wasbeurten.

Verkleuring

Leuk als op de eerste dag. Zelfs in fel zonlicht behouden onze stoffen hun helderheid en kleur en blijven ze aangenaam zacht aanvoelen.

 

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een Gordijn heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis opgehangen voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar