Hordeuren

Hordeuren bij de Bron Zonwering

Zomer – het zonlicht kleurt de omgeving, de temperaturen zijn aangenaam, de natuur in beweging – in één woord: Heerlijk!

Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers. Met de horren houdt u ze buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur hebben we een horoplossing: vast of plissé voor binnen of buiten. Laat dan de zomer maar komen!

Collectie

Hordeur 1.0

De plissé hordeur 1.0 is een hordeur met vaste maten van 96, 110, 130, 160, 180 of 200 cm. breed. De hordeur is eenvoudig te bedienen en blijft op iedere gewenste stand staan. Door de speciaal ontwikkelde ketting, die als geleider dient, kan een zeer lage ondergeleider van 3 mm. toegepast worden. De plissé hordeur kan aan de binnen- of buitenzijde in het kozijn worden gemonteerd. Indien plaatsing in het kozijn niet mogelijk is, kan de deur middels een speciale montageset op de dag bevestigd worden.

Gaas

Het gaas is in plissévorm gevouwen en bestand tegen rotting en UV-stralingen. Tevens is het gaas voorzien van ijzersterke kevlar steldraden, die d.m.v. stelschroeven in de voorlijst zijn na te stellen.
De plissé hordeur 1.0 wordt standaard geleverd met plissé zwart gaas. Grijs gaas mogelijk met een kleine meerprijs.

 

Hordeur 2.0

De plissé hordeur 2.0 is een uniek product geschikt voor een enkele deur, dubbele deuren en schuifpuien. De plissé hordeur 2.0 kan perfect gecombineerd worden met het vaste raamhor plissé.

Het gevouwen gaas zit geïntegreerd in een vast, aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten kozijnen. Geschikt voor “op de dag” en “in de dag” plaatsing.

De plissé hordeur 2.0 is geschikt voor:

  • Schuifpuien
    • Naar buiten of binnen openslaande enkele deur
    • Naar buiten of binnen openslaande dubbele deuren

Gaas

De plissé hordeur 2.0 wordt standaard geleverd met zwart geplisseerd gaas. Wanneer de plissé hordeur geopend is, blijft het gaaspakket zichtbaar. De breedte van de zichtbaarheid van het gaaspakket kan verschillen per product ongeacht dezelfde breedte maat.

Onderhoud

Het gaas houdt het vuil buiten, vandaar dat de buitenkant van het gaas op den duur vol met vuil zal komen te zitten. U kunt het gemakkelijk met een stofzuiger schoon maken. Kijk uit dat u het gaas niet beschadigd, doe het voorzichtigd en indien nodig houd je hand achter het gaas.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een hordeur heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar