Horizontale aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën bij de Bron ZONWERING

De horizontale jaloezie is terug van nooit weggeweest. Geliefd in de puur functionele wereld heeft de jaloezie zich geleidelijk ontwikkeld tot wat het nu is: de juiste mix van functionaliteit, decoratie en sfeer. Aluminium met diverse kleuren ladderband of in combinatie met de uitgebreide keuze in kleuren, prints en materiaaluitvoeringen doet de hedendaagse horizontale aluminium jaloezieën recht aan de naam: raamdecoratie.

Collectie

Onze horizontale jaloezie aluminium collectie behoort tot de top van de markt. Dit kwaliteitsproduct biedt kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen.

Van een subtiele lamelbreedte van 16 mm. tot een robuuste stoere uitstraling met een 70 mm. brede lamel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Ladderkoord of ladderband

Standaard wordt uw aluminium jaloezie geleverd met bijpassende ladderkoorden.

Bij een 35, 50 en 70 mm. jaloezie kunt voor een ladderband kiezen, voor een extra accent aan uw jaloezie. U kunt kiezen uit verschillende kleuren ladderband met een breedte van 16, 25 of 38 mm.

Onderhoud

Horizontale aluminium jaloezieën zijn goed te onderhouden met een vochtige doek zonder agressief schoonmaakmiddel.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een horizontale aluminium jaloezieën heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar