Horizontale houten jaloezieën

Horizontale houten jaloezieën bij de Bron ZONWERING

Hout is hot! Hout brengt sfeer in uw interieur, schept warmte en ademt karakter. Het heeft een natuurlijk effect en verrijkt het interieur op een subtiele wijze. Onze horizontale jaloezie hout collectie herkent u aan de oorspronkelijke uitstraling en de uitgesproken houtnerf, wat uw garantie is voor een echt natuurproduct.

Collectie

Wij hebben een grote collectie, waarbij alle kleuren op een lamelbreedte van 50, 65 en 90 mm. leverbaar zijn. Daarbij heeft u ook nog de keuze uit een mooie ladderband collectie bestaande uit 17 eigentijdse kleuren. Ladderband is leverbaar op 10, 25 en 38 mm. breed. Op de ladderbandkaart staat aangegeven wat de mogelijkheden zijn.

Voor de productie van horizontale jaloezieën hout wordt uitsluitend hout van de beste kwaliteit Basswood (lindehout), Paulowniawood en Bamboe gebruikt. Deze houtsoorten worden duurzaam verbouwd en er wordt continu gewerkt aan de aanplanting van nieuwe bomen. Voor toepassing in houten jaloezieën hebben deze houtsoorten de volgende voordelen:
• Licht van gewicht (m.u.v. bamboe)
• Vormvast
• Weinig onderling kleurverschil tussen lamellen
• Mooie nerfstructuur
• Hoge kleurechtheid

Horizontale jaloezieën hout worden niet geadviseerd voor toepassing in badkamers en vochtige ruimtes.

Ladderkoord

Met ladderkoord creëert u een maximale transparantie en zicht naar buiten. Ladderkoord is op alle bedieningsmogelijkheden en lamelbreedtes mogelijk. De ladderkoord kleur wordt standaard geleverd passend bij de lamel. De ladderkoorden worden aan de onderzijde blind weggewerkt in de onderlat. Dit garandeert een perfecte afwerking aan de onderzijde.

Ladderband

Met ladderband creëert u een geborgen en decoratieve sfeer. Ladderbanden bedekken bovendien de ponsgaten voor de optrekkoorden in de lamellen. Hiermee creëert u optimale privacy. Bij 50 mm. lamellen kunt u kiezen uit ladderband van 10, 25 of 38 mm. breedte, bij 65 en 90 mm. uit 10 mm. of 38 mm. Ladderband wordt geleverd met meerprijs.

Zijgeleiding

Houten jaloezieën kunnen optioneel worden voorzien van metalen draadzijgeleiding.

Onderhoud

Horizontale houten jaloezieën zijn goed te onderhouden met een vochtige doek zonder agressief schoonmaakmiddel.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een horizontale houten jaloezieën heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar