Raamhorren

Raamhorren bij de Bron Zonwering

Zomer – het zonlicht kleurt de omgeving, de temperaturen zijn aangenaam, de natuur in beweging – in één woord: Heerlijk!

Ook insecten trekken er in de zomer op uit. We komen ze tegen op onze etenswaren, in onze slaapkamers. Met de horren houdt u ze buitenshuis! Voor elke openslaand raam of deur hebben we een horoplossing: vast of plissé voor binnen of buiten. Laat dan de zomer maar komen!

Collectie

Raamrolhor Zoemm-Plus

De raamrolhor Zoemm-Plus kenmerkt zich door de fraaie, halfronde vormgeving die standaard is uitgevoerd met een kliksluiting. Het veersysteem zorgt ervoor dat de raamrolhor geleidelijk en fluisterstil oprolt.

Standaard wordt de raamrolhor Zoemm-Plus geleverd met 2 grepen. Indien de raamrolhor hoger gemonteerd is, kunt u ook het meegeleverde trekkoord gebruiken. Zo is de raamrolhor Zoemm-Plus in iedere situatie goed te bedienen.

De borstel in de treklijst zorgt voor een dichte aansluiting op iedere vensterbank of kozijn. De grepen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde geplaatst worden, waardoor de raamrolhor Zoemm-Plus zowel binnen als buiten geplaatst kan worden.

Raamrolhor Super

De raamrolhor Super is een raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel te bedienen, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

De raamrolhor Super is standaard uitgevoerd met een softsluiting. De softsluiting zorgt ervoor dat de raamrolhor geleidelijk en fluisterstil oprolt.

Vaste raamhor plissé Bromm

De vaste raamhor plissé Bromm is een uniek product geschikt voor kozijnen en dakramen. De vaste raamhor Bromm sluit optisch goed aan bij de veel verkochte
Vangg plissédeur en plissé hordeur Bromm.

Het gevouwen gaas zit geïntegreerd in een vast aluminium frame waarvan de hoeken in verstek zijn gezaagd. De handgreep is geïntegreerd in de treklijst welke aan de uiteinden is voorzien van beweegbare magneetjes, waardoor deze op elke gewenste stand kan blijven staan. Geschikt voor zowel kunststof, aluminium als voor houten draai-kiepramen. Geschikt voor “op de dag” en “in de dag” plaatsing.

Vaste raamhor Flyy 20 mm.

De vaste raamhor Flyy wordt gemaakt van uiterst smalle profielen (20 mm.) welke in verstek gezaagd zijn. De vaste raamhor Flyy kan geleverd worden met scharnieren en magneten of met wervels rondom.

Vaste raamhor Mugg 30 mm.

De vaste raamhor Mugg met een 30 mm. profiel is een eenvoudige en doeltreffende oplossing voor naar buitenof binnen (hor aan de buitenkant geplaatst) draaiende ramen. De vaste raamhor Mugg wordt op het kozijn vastgeklemd door middel van wervels. Hierdoor kan de hor eenvoudig van het kozijn worden gehaald.

Inzetraamrolhor Vipp

De inzetraamrolhor Vipp is een raamrolhorsysteem voor draai-kantelramen. Montage met klemveer dus montage zonder te schroeven. Geschikt voor draai-kantelramen met een kunststof, houten of aluminium kozijn.

Inzetraamhor Flexx

Deze generatie inzethorren zijn geschikt voor vrijwel elk draai-kantelraam. Gemakkelijk te plaatsen en uit te nemen, zonder beschadigingen aan het kozijn.

De inzetraamhor Flexx is vanwege de 0,6 mm. dunne kunststof flens (altijd donkergrijs) geschikt voor vrijwel ieder draai-kantelraam. Montage met klemveer dus montage zonder te schroeven. De inzetraamhor Flexx heeft een GIO-erkenning, een keurmerk voor goed industrieel ontwerp.

Inzetraamhor Tiss

De inzetraamhor Tiss is geschikt voor vrijwel alle kunststof, aluminium en houten draai-kantelramen en wordt zonder boren of schroeven in het kozijn geplaatst. De flensdikte is minimaal waardoor de druk op het beslag, bij sluiten van het raam, niet of nauwelijks toeneemt. Alleen geschikt voor “in de dag” plaatsing.

De inzetraamhor Tiss is voorzien van een veersysteem. De clip van RVS wordt aan de boven- en onderkant van de inzetraamhor met een popnagel bevestigd. Optioneel kan de clip aan de zijkant gepopnageld worden.

Onderhoud

Het gaas houdt het vuil buiten, vandaar dat de buitenkant van het gaas op den duur vol met vuil zal komen te zitten. U kunt het gemakkelijk met een stofzuiger schoon maken. Kijk uit dat u het gaas niet beschadigd, doe het voorzichtigd en indien nodig houd je hand achter het gaas.

Bezorgservice & Montageservice

De Bron Wonen is meer als 30 jaar bekend met een goede service leveren. Nadat u een raamhor heeft gekozen bij De Bron Wonen, wordt deze gratis thuisbezorgd en gratis gemonteerd voor u door onze eigen vakkundige medewerkers. De Bron Wonen levert niet alleen in Schiedam maar we leveren onder andere ook in Rotterdam, Vlaardingen, Den Haag, Delft, Maassluis, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en door heel Nederland.

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar