Vouwgordijnen

Vouwgordijnen bij de Bron zONWERING

Ongeëvenaarde elegantie, prachtige stoffen, afwerking op het hoogste niveau met oog voor detail: het vouwgordijn is eigentijds chique!

Vouwgordijnen met baleinen voor een moderne strakke uitstraling of zonder voor een meer romantische en nonchalante uitstraling.

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Een verduisterend vouwgordijn houdt uw kamer zo donker mogelijk, ideaal voor op de slaapkamer. Wilt u toch van het daglicht genieten, maar de inkijk verminderen? Dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn met licht doorlatende stof. 

Collectie

De vouwgordijn collectie heeft neutrale uni stoffen, maar ook stoffen met een karakteristieke structuur. U heeft keuze uit transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt met oog voor detail.

De stoffen worden d.m.v. klittenband aan het systeem bevestigd, waardoor onderhoud gemakkelijk is. De gehele collectie is tevens als losse stof op metrage te bestellen.

Tegen meerprijs kunt u kiezen om uw vouwgordijn te laten voeren. De voering beschermt uw interieur tegen schadelijke UV licht, houdt uw kamer zo donker mogelijk en geeft nog meer privacy.

Verkleuring van stof

Het verkleuren van stof gebeurd onder invloed van zon-, dag- en kunstlicht en is afhankelijk van de gebruikte kleurstoffen en speciale behandelingen. Donkere kleuren zijn sneller onderhevig aan verkleuringen dan lichte kleuren. Wanneer u het vouwgordijn laat uitvoeren met een voeringstof, is de vouwgordijnstof beter beschermt tegen verkleuring.

Onderhoud

U kunt de stoffen met de hand wassen, elke stof is tevens voorzien van een waslabel. Door de klittenband constructie zijn de vouwgordijnen makkelijk te verwijderen om de stof te kunnen wassen. Met een vouwgordijn van de huiscollectie haalt u haute couture in huis.

Let op! U moet rekening houden met 2% krimptolerantie (1 à 2 cm. in hoogte en/of breedte). 

 

 

DE Bron zonwering

Kwalitatief en betaalbaar